Aanmelding

Aanmelden

U kunt mij een e-mail sturen. Ik neem binnen 24 uur contact met u op en dan plannen wij een eerste afspraak in.

Ik werk met een speciaal voor de zorg ontwikkelde en beveiligde E-health module voor beeldbellen van de firma Therapieland.

U ontvangt van mij een linkje, hier klikt u op wanneer wij de afspraak hebben en er wordt dan een beveiligde verbinding gemaakt. Wanneer ik dan ook zover ben open ik de link naar u. Wanneer u op het afgesproken tijdstip niet op mijn scherm verschijnt ga ik u bellen en kijken wij of ik u kan helpen met beeldbellen (wat echt ingewikkelder lijkt dan dat het is). Lukt het niet dan doen wij het consult telefonisch.

Procedure: In een eerste gesprek inventariseren wij uw klachten en kijken we naar hoe het zo gekomen is. Daarbij verneem ik graag hoe u bent geworden wie u nu bent en nemen wij een samenvatting van uw belangrijke life-events door. Ik luister niet alleen naar wat u mij vertelt, ik zoek ook naar verbanden en aangrijpingspunten om u te helpen. Samen stellen wij de doelstelling van de behandeling op en met u bespreek ik met welke methodieken wij dit gaan bereiken.

Uiteraard is het ook mogelijk om een enkel gesprek aan te vragen om bijvoorbeeld zaken op een rijtje te krijgen, om u te helpen om een beslissing ergens in te nemen, enz.