Vergoeding en Tarieven, Huisregels

Vergoeding

Omdat ik geen contracten met verzekeraars meer heb afgesloten en niet meer  werk binnen de vergoede zorg vanuit het basispakket van uw verzekeraar, kunt u soms aanspraak maken op vergoeding vanuit uw aanvullende verzekering. De vergoeding die u krijgt hangt af van de aanvullende verzekering die u heeft afgesloten en van de verzekeraar. Dit verschilt nogal per verzekeraar. De bedragen liggen tussen de €0  en €1000 op jaarbasis. https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/psychologie. U kunt dit het beste zelf even navragen bij uw verzekeraar.

In geval van coaching vergoedt uw werkgever vaak de kosten of een deel van de kosten. Ook vergoeden sommige verzekeraars vanuit de aanvullende verzekering coachingsgesprekken.

Tarief

Een consult kost €95,00

U heeft geen verwijzing nodig van uw huisarts.

Huisregels
-consulten duren 60 minuten, waarbij 45 minuten contacttijd gerekend wordt, en 15 minuten indirecte tijd voor de verslaglegging in het dossier
– mijn afzegtermijn is 24 uur, afspraken die minder dan 24 uur van tevoren afgezegd worden, worden in rekening gebracht. Dit geldt ook bij ziekte of onvoorziene omstandigheden. U kunt een afspraak afzeggen door mij een email te sturen.
– er worden geen rapportages gemaakt voor zaken die niet met de behandeling te maken hebben, de zogenaamde gezondheidsverklaringen (letselschadeadvocaten, aanvraag rechtsbijstandverzekering enz)