Werkervaring

Al bijna 40 jaar werk ik als psychologe in mijn praktijk. Naast individuele consulten heb ik ruime ervaring met groepstherapie. Ik heb veel cursussen gegeven voor mensen met hyperventilatieklachten, slaapstoornissen, eetproblematiek en een gedragstherapeutisch programma stoppen met roken.
Daarnaast heb ik 15 jaar tevens als coach, trainer- opleider gewerkt in het bedrijfsleven en voor de overheid. Ik heb toen oa cursussen stressmanagement gegeven, samen met de Nederlandse hartstichting voor een trainingsbureau (Boertien en Partners). Ook werk ik als coach, en heb veel ervaring met coaching- on- the- job . Het begeleiden van werknemers om in hun werk beter te functioneren op gebied van assertiviteit, timemanagement, delegeren ed. Deze brede basis benut ik nog steeds waar dit nodig kan zijn.

In mijn vrije tijd ben ik graag met mijn gezin en vrienden, ik houd van lange wandelingen maken en sinds ik een E-bike heb ook van fietstochten, neem deel aan een boekenclub, ben creatief bezig en ga regelmatig naar iets cultureels (theater, film, museum).